Lavamatic Standaard type 27

199,95

De Lavamatic Glazenspoeler is ons ongeëvenaarde glazenspoelsysteem, welke in combinatie met onze ProGlans glazenspoelblokjes of vloeibare bierglasreiniger voor uitstekende resultaten zorgt.
Het glazenspoelsysteem bestaat uit twee afzonderlijke compartimenten van 27 centimeter hoog, één voor het reinigen en de andere voor het naspoelen. Het reinigingscompartiment is voorzien van een buiten- en een binnenborstel, het spoelcompartiment bevat drie sproei-elementen om het glas perfect na te spoelen. Deze combinatie zorgt ervoor, dat uw glazen perfect schoon en vetvrij zijn, met als resultaat een perfect getapt biertje!

Hiermee kunt u in slechts één spoelbak toch uw glazen met een reinigingsmiddel reinigen én met schoon water naspoelen, zodat uw (bier)glazen perfect schoon worden!

Maar wist u, dat de Lavamatic Glazenspoeler ook nog eens voor een vermindering van maximaal 70% van uw waterverbruik zorgt? Omdat het systeem alléén water gebruikt wanneer u een glas in een compartiment drukt. U kunt hiermee dus een enorme besparing op uw kosten realiseren en daarnaast maakt u een enorme sprong voorwaarts in het behalen van uw MVO-doelstellingen. Daarnaast is de Lavamatic Glazenspoeler het enige systeem met 2 afzonderlijke waterventielen, zodat u altijd schoon water heeft en nooit hoeft bij te vullen, wat bij andere glazenspoelsystemen nogal eens het geval is.

Uitverkocht

Artikelnummer: 10112700 Categorie: Tag:

Beschrijving

Reinigingsinstructies:
De Lavamatic Glazenspoeler is gemakkelijk volledig in de vaatwasser te reinigen. Wanneer u de binnen- en buitenborstel heeft uitgenomen, kunt u het apparaat met de borstels in de vaatwasser plaatsen en een kort programma draaien. Een beetje bierborstelreiniger (vloeibaar of korrels) is voldoende om de glazenspoeler en de borstels weer perfect schoon te krijgen. Dit reinigingsproces hoeft, bij gebruik van onze ProGlans glazenspoelblokjes of vloeibare bierglasreiniger, slechts één maal per week te worden gedaan. De overige dagen voldoet het goed afspoelen van de borstels na sluitingstijd.

 

Extra informatie

Verpakking

Stuk

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lavamatic Standaard type 27” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.