Lavamatic ST27

De Lavamatic Glazenspoeler

Productbeschrijving
De Lavamatic Glazenspoeler is ons ongeëvenaarde glazenspoelsysteem, welke in combinatie met onze glazenspoelblokjes of vloeibare bierglasreiniger voor méér dan uitstekende resultaten zorgt. Bovendien past het systeem makkelijk in een gewone spoelbak en kan het vrijwel altijd worden aangesloten op de bestaande spoelkruisaansluiting van uw spoelkraan, zodat aanpassing van uw barruimte niet nodig is. Tevens is het zo gemakkelijk in de bediening, dat werkelijk iedereen de glazenspoeler kan gebruiken.

Het systeem bestaat uit twee afzonderlijke compartimenten, één voor het reinigen en de andere voor het naspoelen. Beide compartimenten zijn voorzien van een eigen waterventiel, waardoor er bij elke handeling een klein beetje schoon water wordt toegevoegd/gebruikt en er bijna geen bierslijm achterblijft. Het reinigingscompartiment is voorzien van een buiten- en een binnenborstel, het spoelcompartiment bevat drie sproei-elementen om het glas na te spoelen. Deze combinatie zorgt ervoor, dat uw glazen perfect schoon en vetvrij zijn, zelfs vlekken van lippenstift of vette vingers worden hiermee bijna altijd geheel verwijderd.

Met als resultaat steeds weer een perfect getapt biertje!

Besparing
Maar wist u, dat de Lavamatic Glazenspoeler ook nog eens voor een vermindering van 70%(*) van uw waterverbruik zorgt? Omdat het systeem alléén bierglasreiniger en water gebruikt, wanneer u een glas in een compartiment drukt, in plaats van uw altijd maar stromende en water verspillende spoelbak(ken). U kunt hiermee dus een enorme besparing op uw kosten realiseren en daarnaast realiseert u een enorme vooruitgang in het behalen van uw MVO-doelstellingen.

Onderhoud
Ook in het onderhoud verbluft de Lavamatic Glazenspoeler u met het gemak waarmee het systeem kan worden gereinigd. De borstels kunnen gemakkelijk worden uitgenomen en het gehele systeem kan zo in de vaatwasser. Naar gelang het gebruik, worden de borstels een paar keer per week tot dagelijks gereinigd en voor de compartimenten volstaat één keer per week in de vaatwasser. Voor de perfecte reiniging gebruikt u natuurlijk onze speciale borstelreiniger.
De Lavamatic heeft géén verborgen en/of ontoegankelijke hoekjes, alles is bereikbaar en dus reinigbaar. Zo komt u bij onverwachte controles niet voor onplezierige verrassingen te staan!

Demonstratie
Belt u gerust met onze serviceafdeling op 0850-657342 voor het maken van een afspraak voor een demonstratie. Dan komt één van onze medewerkers bij u in de zaak de Lavamatic Glazenspoeler installeren en demonstreren, zodat u een goed beeld krijgt van de werking en overtuigd raakt dat dit werkelijk een ongeëvenaard glazenspoelsysteem is.

“Niet goed, geld terug”-garantie
In het (voor ons haast ondenkbare) geval, dat u binnen 14 dagen na aanschaf van het glazenspoelsysteem niet tevreden bent over de behaalde resultaten, nemen wij zonder problemen het apparaat retour en vergoeden wij uw aanschafprijs volledig(**).

(*) Besparing ten opzichte van het gebruik van een standaard dubbele spoelbak.
(**) Onder aftrek van eventuele kosten voor schade door onvakkundig gebruik en bijgeleverde verbruiksartikelen.
 

Plaats hieronder uw ervaring en verdien een waardebon van 10 Euro!

Samenvatting
product image
Waardering
1star1star1star1star1star
Gemiddelde waardering
5 based on 5 votes
Merknaam
Lavamatic
Productnaam
Glazenspoeler
Prijs
EUR 199,95
Beschikbaarheid
Available in Stock

5 gedachten over “De Lavamatic Glazenspoeler

 1. Heb nu net, na ongeveer 25 jaar gebruik, de oude op de plank gezet en een nieuwe Lavamatic gekocht!
  Waanzinnig goede machine en donders zuinig met water. Enige onkosten in al die jaren, zijn nieuwe borstels en spoelblokjes.
  Dus reken maar uit wat zo’n machine me heeft bespaard per jaar!

  Cafe Brutus
  Amersfoort

 2. Heb hem ook al jaren in gebruik en vorig jaar een nieuwe aangeschaft, prima apparaat niks op aan te merken

 3. Geweldig apparaat! Al meer dan 16 jaar in gebruik en nu gisteren een nieuw onderdeel op moeten zetten. Voor €20,00 kan ik weer jaren vooruit! ’s Middags bellen en dezelfde dag gerepareerd! Snelle service.

 4. Al 20 jaar fan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.